Menü

Dalszerző Expo – 2018. február 1. (09.00 – 21.00) @BMC, Budapest

Látogatói jegy Résztvevői jegy Ebédjegy
2017. december 31-ig 2018. január 1-től és a helyszínen 2017. december 31-ig 2018. január 1-től és a helyszínen
Normál 3990 Ft 4990 Ft 8990 Ft 9990 Ft 1790 Ft
Kedvezményes 2990 Ft 3990 Ft 6990 Ft 7990 Ft

Mikor vehetem igénybe a kedvezményes jegyet?
A kedvezmény azoknak a szerzőknek és alkotóknak szól, akik regisztráltak online ügyintézéshez az Artisjusnál (korábbi nevén Szerzői Információs Rendszer, SZIR azonosító).

Mi a különbség a jegytípusok között?
Látogatói jeggyel részt tudsz venni az előadásokon, panelbeszélgetéseken és a nap végén az Artisjus Díjátadón.
Résztvevői jeggyel részt tudsz venni az előadásokon, panelbeszélgetéseken és az Artisjus Díjátadón kívül az összes olyan gyakorlati programon (azaz workshopon, mesterkurzuson és egyéni tanácsadáson) is, ahova előzetesen, itt a honlapon jelentkezel.

A megvásárolt résztvevői jeggyel a gyakorlati programokra 2018. január közepétől a honlapon keresztül fogsz tudni jelentkezni. A korlátozott férőhelyű programokra a bejutás a jegyvásárlás sorrendjében történik majd. További részleteket lásd: REGISZTRÁCIÓ
A programtáblázatban egyértelműen feltüntetjük a leírásoknál, hogy az adott program melyik jegytípussal látogatható. Keresd a #látogatóijegy #résztvevőijegy cimkéket a programok mellett.

Mit jelent az ebédjegy, és miért érdemes előzetesen megvásárolnom?
Az Expón napközben lesz ebédszünet (12.00-13.30), amikor a BMC épületében található Opus Jazz Clubban lehet majd ebédelni. Kétféle napi menüből lehet majd választani, mely egy levest és egy főételt tartalmaz, desszerttel vagy helyette kávéval az ebédet követően. Azért érdemes az ebédjegyet előre megvásárolni, mert így előre biztosíthatod magadnak a helyszíni ebédelést.

Szívesen vásárolnék másoknak, például a szerzőtársaimnak is jegyet a Dalszerző Expóra. Hogyan tudom ezt megtenni?
Egyszerűen! A jegyvásárlás folyamatán ugyanúgy végig kell menned, majd a vásárlásról kapott visszaigazoló emailben található E-Ticketet juttasd el annak a személynek, akinek a jegyet szánod. Ő az E-Ticketen található egyedi azonosító számsorral januárban létrehozhatja saját felhasználói fiókját a Dalszerző Expo honlapján (lásd: Regisztráció LINK), és jelentkezhet a gyakorlati programokra (feltéve, hogy résztvevői jegyet vettél neki). Ha ránk bízod, hogy kinek adjuk az általad felajánlott jegyet, akkor kérjük, hogy a megvásárolt E-Ticketet juttasd el az expo@artisjus.com email címre, mi pedig egy válaszemailben jelezzük feléd, hogy ki lett a jegy tulajdonosa.

Nem tudom kifizetni a jegyárat, de nagyon szeretnék részt venni az Expón. Mit tegyek?
Ebben az esetben, kérlek, küldj egy emailt az expo@artisjus.com email címre. A tárgyban tüntesd föl, hogy “Jegyet szeretnék”. Szeretnénk, ha lenne több olyan cég, szervezet és akár szerző is, aki jegyek vásárlásával támogatja azokat a szerzőket, akik önerőből nem tudnak részt venni a rendezvényen. Az ilyen jegyfelajánlásokból remélhetőleg fogunk tudni jegyet biztosítani számodra is.

Hol tudok személyesen jegyet vásárolni?
A Dalszerző Expóra személyesen a BMC-ben lehet jegyet vásárolni. Cím: Budapest Music Center – 1093 Budapest, Mátyás utca 8. A jegypénztár nyitvatartása: hétköznapokon 9.00-től 21.00-ig, szombaton 10.00-től 21.00-ig, vasárnap nyitás az előadások kezdete előtt két órával.

Igénybe tudok venni csoportkedvezményt?
Nem, a Dalszerző Expo esetében csoportkedvezményt nem áll módunkban biztosítani.

Mire fordítja az Artisjus a regisztrálók által befizetett jegyárakat?
Az Artisjus a jegyárakból befolyó bevételt a külföldi előadók meghívására, a következő évi Expo megszervezésére, valamint a dalszerzőknek szervezett további programok szervezésére fordítja.

Hogyan tudom törölni vagy módosítani a regisztrációmat? Van lehetőség a jegy árának visszatérítésére?
A Dalszerző Expo regisztrációja és a jegyvásárlás nem módosítható, nem törölhető és nem vonható vissza.

A regisztráció és a jegyvásárlás a BMC és a jegy.hu rendszerén keresztül történik.
További kérdések esetén kérjük, látogass el a jegy.hu Gyakori kérdések oldalára.

A jegyárak Forintban értendők és tartalmazzák az Áfát.