Johnny K. Palmer (10.19.)

Maria Broberg (11.03)

Diaz (11.23.)

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Faltay Csaba (HU): Stock Music, Production Music, Library Music • Jövedelem funkcionális zeneszerzésből • Mesterkurzus

2023.04.27. @ 16:30 - 18:30

Faltay Csaba “Stock Music, Production Music, Library Music – jövedelem funkcionális zeneszerzésből” című mesterkurzusára invitálunk. Ha bővítenéd szakmai eszköztárad, vagy szeretnél konkrét lépéseket tenni funkcionális zeneszerzői karriered beindításáért, ez a program neked szól!
Faltay Csaba, zeneszerző, zenei producer, a nemzetközi könyvtárzenei piacon több tízéves kreatív és produkciós tapasztalattal rendelkezik. Olyan platformokra dolgozik be, mint a FOX, az NFL, a BBC vagy az ITV. Ráadásul ő az első magyar zenetár, a Twelvetones Production Music alapítója és egyben a Schubert Music Library kreatív igazgatója.
► EXKLUZÍV!
• Faltay Csaba exkluzív mentoring alkalmat is hirdet a DEX-en, melynek keretében személyre szabott visszajelzést kaphatsz! A limitált férőhelyes programra jelentkezni saját szerzeménnyel lehet, a beküldött zenék alapján Faltay Csaba választja ki a résztvevőket, akik feltehetik neki kreatív és üzleti jellegű kérdéseiket is. A mentoring alkalom célja, hogy funkcionális zenei kompozícióid kiemelkedjenek a versenytársak közül!
Mi a teendőd? Vásárold meg DEX-jegyedet a 2023. április 27-i napra, majd a jegyvásárlásnál is használt email címedről küldd el maximum 4 perces hangfelvételed – vagy annak linkjét- az expo@artisjus.com címre április 21-ig (a telefonszámodat is írd meg). Tárgy: Jelentkezés Faltay Csaba mentoring programjára. A beküldött szerzemények alapján Faltay Csaba választja ki a mentoring alkalom résztvevőit. A program a mesterkurzussal azonos napon kerül megrendezésre. UPDATE: A jelentkezés lezárult!
• A DEX-en az Artisjus szerzői kapcsolattartói egyéni jogdíj-tanácsadást is nyújtanak az arra jelentkezőknek. Jelentkezés itt!
► PROGRAM:
16:00-16:30 Megnyitó: A funkcionális jellegű zenefelhasznlálások szerzői jogdíjáról
16:30- 18:00 Faltay Csaba mesterkurzusa
18:00-18:30 Q&A és kötetlen beszélgetés Faltay Csabával
A jelentkezés/kiválasztás alapú programokra kora délután kerül sor.

Részletek

Dátum:
2023.04.27.
Időpont:
16:30 - 18:30

Szervező

Faltay Csaba (HU)

Other

Nyelv
HU