Johnny K. Palmer (10.19.)

Maria Broberg (11.03)

Diaz (11.23.)

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Malek Miklós (HU, UAE): The Checklist • Zeneproduceri Mesterkurzus

2023.05.25. @ 16:30 - 18:30

A program nyelve: angol

Ifj. Malek Miklós nemzetközileg elismert zenei producer, mixing/mastering hangmérnök és dalszerző – több mint 25 év tapasztalattal a háta mögött. Az utca embere az X-Faktor szigorú mentoraként ismeri, a szakmában viszont mély zenei tudásáról, a minőség iránti elkötelezettségéről, és arról az egyedülálló képességéről híres, amellyel minden projektet egy magasabb szintre tud emelni. Dolgozott a világ legsikeresebb előadóival és lemezkiadóinak, munkái több mint 15 millió eladott lemezen hallhatók (Ariana Grande, Jennifer Lopez, Armin Van Buuren, Anastacia, Pixie Lott, Yanni). Miklós mesterkurzusok, workshopok és online private coaching formájában adja át tudását világszerte. Az általa összeállított speciális tananyagot jelenleg az SAE Creative Media Institute Dubai és a Berklee College of Music Abu Dhabi egyetemeken tanulhatják tőle az érdeklődők, ebből hoz intenzív ízelítőt Budapestre, a DEX-re egy mesterkurzus és egy limitált férőhelyes mentoring alkalom keretében.

Angol nyelvű mesterkurzusán egyedülálló utazásra visz minket a slágerek megalkotásának fontos alapelvein keresztül. Részletesen megvizsgálja a sikeres dalokat alkotó pszichológiai, érzelmi, kulturális, zenei és technikai elemeket. Olyan témaköröket érint, mint:

  • A közönség nézőpontja: a zene szívnek, az észnek vagy a testnek szól?
  • Mi fontosabb: az előadó vagy az előadás? A dal vagy a hangszerelés?
  • Milyen tulajdonságok szükségesek egy előadónál?
  • Sikeres hangszerelés – a dal / előadás támogatása, a hangszerelés mint keverés
  • Mi tesz egy előadást felejthetetlenné?

“Az elmúlt 25 évben szinte minden elképzelhető zenei szerepben dolgoztam. Zenészként, előadóként, producereként, hangszerelőként, hangmérnökként és mastering hangmérnökként is tapasztalatot szereztem. Az utamba kerülő problémák arra késztettek, hogy megtaláljam a megoldásokat. Ezeket a megoldásokat fogom megosztani a közönséggel.

A DEX-re Miklós elhozza „ellenőrzőlistáját” a világslágerek nélkülözhetetlen elemeiről, hogy saját dalainkat vizsgálva nekünk már csak pipálni kelljen!

 

► EXKLUZÍV!
• A DEX-en Malek Miklós exkluzív mentoring alkalmat is hirdet! Ha aktív dalszerző/zenei producer vagy, többéves gyakorlati tapasztalattal, de szívesen veszed a támogató iránymutatást, a másik zenei nézőpontot és értékeled az őszinte véleményt, jelentkezz Miklós mentoring programjára, melynek keretében a résztvevők személyre szabott véleményt és útmutatást kapnak olyan témákban, mint az énekes és hangszeres előadás, a zenei produkció és hangszerelés, keverés-mastering vagy egyéni karrier/művészi pálya iránya.
Mi a teendőd? Vásárold meg DEX-jegyedet a 2023. május 25-i napra, majd a jegyvásárlásnál is használt email címedről küldd el maximum 4 perces hangfelvételed – vagy annak linkjét- az expo@artisjus.com címre május 21-ig (a telefonszámodat is írd meg). Tárgy: Jelentkezés Malek Miklós mentoring programjára. A beküldött szerzemények alapján Malek Miklós választja ki a mentoring alkalom résztvevőit. A program a mesterkurzussal azonos napon kerül megrendezésre.

• A DEX-en az Artisjus szerzői kapcsolattartói egyéni jogdíj-tanácsadást is nyújtanak az arra jelentkezőknek. Jelentkezés: https://doodle.com/meeting/participate/id/eV7xGYva

 

► PROGRAM:

16:00-16:30 Megnyitó
16:30- 18:00 Malek Miklós mesterkurzusa
18:00-18:30 Q&A és kötetlen beszélgetés Malek Miklóssal 

A jelentkezés/kiválasztás alapú programokra kora délután kerül sor.

Részletek

Dátum:
2023.05.25.
Időpont:
16:30 - 18:30

Other

Nyelv
EN