Johnny K. Palmer (10.19.)

Maria Broberg (11.03)

Diaz (11.23.)

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Niclas Lundin (SE): Essentials of Hit Toplining • Mesterkurzus

2023.05.16. @ 16:30 - 18:30

A mesterkurzus nyelve: angol
Hogyan írjunk ismétlődő, de mégis változatos dallamokat, hookokat és sub-hookokat? Hogyan működik együtt a szöveg és a dallam a különböző könnyűzenei műfajokban? A svéd Niclas Lundin segít újragondolni és újragombolni topline-író módszereinket, aki május 16-án angol nyelvű Essentials of Hit Toplining programjával érkezik a DEX-re.
Niclas a nemzetközi hírű Musikmakarna zeneiskola oktatója, többszörös platinalemezes dalszerző, aki olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Martin Garrix, SHINeel, Rick Springfield vagy James Labrie.
► EXKLUZÍV!
Niclas limitált férőhelyes toplining workshopot is hirdet a DEX-en! A workshop keretében a résztvevők topline-író gyakorlatokat végeznek, és a legjobb ötletekből kész dal születik.

Jelentkezz a limitált férőhelyes workshopra saját, angol nyelvű szerzeményeddel! Stúdiófelvételt és demót is elfogadunk.
Mi a teendőd? Vásárold meg DEX-jegyedet a 2023. május 16-i napra, majd a jegyvásárlásnál is használt email címedről küldd el maximum 4 perces hangfelvételed – vagy annak linkjét- az expo@artisjus.com címre május 12-ig (a telefonszámodat is írd meg). Tárgy: Jelentkezés Niclas Lundin worshopjára. A beküldött dalok alapján Niclas Lundin választja ki a workshop résztvevőit. A program a mesterkurzussal azonos napon kerül megrendezésre. FRISSÍTÉS: A jelentkezés lezárult!
• A DEX-en az Artisjus szerzői kapcsolattartói egyéni jogdíj-tanácsadást is nyújtanak az arra jelentkezőknek. Jelentkezés: https://doodle.com/meeting/participate/id/eXrl49mb
► PROGRAM:
16:00-16:30 Megnyitó: Szonja Balogh: Project First.Wave: Gender Balance and Fair Compensation in Music Production
16:30- 18:00 Niclas Lundin mesterkurzusa
18:00-18:30 Q&A és kötetlen beszélgetés Niclas Lundinnal
A jelentkezés/kiválasztás alapú programokra kora délután kerül sor.

Részletek

Dátum:
2023.05.16.
Időpont:
16:30 - 18:30

Szervező

Niclas Lundin (SE)

Other

Nyelv
EN