Baranyai Dániel Eckü

Közelebb a negyvenhez, idén húsz éve a Hősökben. Basic hiphop fej, zenekaralapító, pozitív túlélő. Széles skálán, de mindig a zene közelében mozgott - 2010. óta főállásban. Volt hiphop.hu szerkesztő, és Lángoló Gitárok újságíró. Pixával rádióműsort vezetett AP! néven. A Stáb a tanyán! realitiyben a Viva TV-n kergette a tyúkokat, de büszke a pop-közreműdéseire és verzéire, valamint a magyar rapben betöltött fontos szerepére. Önkritikus, harsány, hangadó és hátra is tud lépni. Lenyomott már pár turnét és falunapot. Jó kapocs a nagyváros-vidék kontextusban.

Gerendás Dani

Gerendás Dani évek óta aktív résztvevője a hazai zenei életnek, 15 éves korától a legismertebb előadókkal és zenekarokkal turnézott az országban dobosként. Zenei videóival nemzetközi sikereket ért el, több külföldi hangszercég képviselője. Az utóbbi két évben zenei fókuszpontja az élő zenélésről az alkotásra került, zeneszerzőként és producerként számos előadóval dolgozott az elmúlt időszakban, emellett saját zenei projektjét is elindította GERENDĀS néven.

Little G Weevil

Little G Weevil rhythm and blues gitáros, énekes, zeneszerző, szövegíró, producer. Többszörös díjnyertes előadó, a memphisi International Blues Challenge győztese, amerikai blues zenei díj jelölt. Karrierje alatt hét nemzetközileg elismert albuma jelent meg és húsz országban közel kétezer koncertet adott.

Somogyvári Dániel

Somogyvári Dani évek óta a legfoglalkoztatottabb producerek közé tartozik. Karrierje a Junkies és Hiperkarma együttműködésekkel vette kezdetét, nevéhez fűződik a Pilvaker szuperprodukció zenei producerelése, hangszerelt Euróvíziós slágert Pápai Jocinak, állandó közreműködője Caramelnek és ByeAlexnek és persze még sorolhatnánk tovább

Horváth Gergely

 VOLTfólió- illetve Korrektúra-díjas rádiós műsorvezető, podcaster, kreatív producer.
A Petőfi rádió korábbi vezető-szerkesztője, a Kultúrfitnesz és több rádiós műsor kreatív producere, az albumkoncepciót támogató Lemezjátszó-estek házigazdája, a Jézus és a rock and roll (2017) című könyv szerzője.  Az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program korábbi kollégiumának (2015-21), és a Máté Péter-díj szakmai tanácsadó testületének tagja, a PKÜ szaktanácsadója.

Keith Jopling

Keith Jopling a MIDiA vezető tanácsadója és stratégája, több mint 20 év tapasztalattal támogat komplex üzleti kihívások megoldását adatalapú megközelítésével. Dolgozott már a gyógyászat és közszféra területén, de több mint 15 évet töltött a média és technológia világában is. Elszántan hisz a változás, a fejlődés, a pozitív cselekvés erejében. Célja a kreatív problémamegoldás a rendelkezésre álló adatokra és ismeretekre támaszkodva.

Bánki Nikoletta

Bánki Nikoletta szakmai életútját az MZK Publishing A&R menedzsereként kezdte, ahol széles ismereteket szerzett a zeneipar több területéről. Ezalatt 29 zenekart szerződtetett le, összesen 46 formáció szerzőivel dolgozott, melyek közül elsőként az Aurevoir.-nál kezdett menedzsmenttel is foglalkozni. 2019-ben kiválva az MZK-ból saját hangfelvételkiadót hozott létre GrapefruitMoon Records néven, melyet a nyitottság és zenei sokszínűség jellemez. Jelenleg tíz zenekar/előadó repertoárját gondozza, melyek közül három esetében - The Pontiac, Nunki Bay Starship és Odd ID (ex-Ethnofil) - booking & menedzsment tevékenységet is ellát. A tavaly megjelent Az ötödik tag, a menedzser! című kiadvány kezdő zenekari menedzsmentről szóló fejezetét is ő jegyzi.

Pécsi-Szabó Dénes

Pécsi-Szabó Dénes, az Up Music Budapest alapítója és a Budapest Showcase Hub társalapítója a Zenei Menedzserek Szövetségének elnökségi tagja. Az általa képviselt zenekarok (Mörk, Mongooz and the Magnet, Barabás Lőrinc, Ohnody, Antonia Vai, Jazzbois, Hét Hat Club, O'Sullivan) a hazai nagyszaínpadok mellett felléptek már három kontinensen, többek közt a Leverkusener Jazz Fesztiválon, az Elb Jazzen vagy a DMZ Peace Train fesztiválon a Dél és Észak-Korea közötti demilitarizált zónában. Célja, hogy minőségi zenekarokat segítsen abban, hogy a hazai piacon túl a nemzetközi piacon is érvényesülhessenek.

Molnár Gábor

1995-tól dolgozik a zeneiparban, 1999-től a Gold Record ügyvezető-tulajdonosa. Cége először menedzsmentként, majd producerként, és 2003-tól kiadóként is, „360 fokban” foglalkozik művészekkel. A Gold Record művészei számtalan arany, platinalemez, dupla- és tripla platinalemez, Comet-, Fonogram-díj nyertesei. Közéleti szerepvállalásai: MAHASZ elnökségi tagság, és a Music Hungary Szövetség Menedzser Szakosztályvezető, Zenei Menedzserek Egyesülete alelnök, Szerzői Jogi Szakértői Testület tagság

Kamau Makumi

Kama zenei producer, dalszerző és szövegíró. Amellett, hogy a Mary PopKids zenekar frontembere, másoknak ír és segít dalokat csinálni mindenféle szerepben, valamint reklámzenével foglalkozik. Olyan előadókkal dolgozott már együtt mint az Ohnody, Zagar, Punnany Massif, Monkeyneck, Halott Pénz. Gyakori résztvevője a Dalszerző táboroknak, megfordult már Svédországban, Lengyelországban, Romániában és Tajvanon is, ahol különböző kiadók előadóinak írt dalokat kis csoportokban, általában 1-1 nap alatt.

Mendrei Miklós

Mendrei Miklós 1998-ban végzett a MOME-n, animációs rendezőként. Az egyetem után a Comedy Centrálnál dolgozott különböző promóciókon mint animációs rendező, animátor és vfx supervisor. Ezután az Umbrella studióban lett az animációs részleg rendezője és vezetője, ahol 2 és 3D-s, és erősen utómunka igényes reklámok fejlesztésével és rendezésével szélesítette a palettáját. Itt kezdett el élőfilmes reklámokat rendezni, elsősorban olyanokat, amiben az animáció, a vfx és a forgatott anyag egyszerre jelen volt. Ezzel a mixed media technikával készült a Cherrisk két reklámfilmje is  ami több reklámversenyen is sikeresen szerepelt. Több, image jellegű filmjében kiemelt szerepet kap a sound design, mint egy plusz réteg, mely többletjelentést ad a képeknek. Munkáit a határozott rendezői koncepciók, markáns vizualítás és technikai trükkök jellemzik. Ügyfelei között szerepel a McDonalds, Vodafone, Telekom, Spar, Old Spice, Budapest Bank, Cherrisk, Rossmann, Media Markt. A rendezés mellett beat making-gel is foglalkozik. A Bupino rap formáció (Zsolaa, Busa, DJ Future) beatmakere. Több remix albuma és beat tape-je jött ki Jojo Makasi név alatt.

Schoblocher Barbara

Jazz szakon végzett énekesnő, a Blahalouisiana zenekar frontembere. A zenekart 2019-ben Artisjus Junior Könnyűzenei Alkotói díjjal jutalmazták. Jelenleg a negyedik nagylemezükön dolgoznak, amit most tavasszal fognak rögzíteni a galyatetői MANK alkotóházban Weil Andrással, hátat fordítva az előző lemezre jellemző analóg stúdió technikának, és több teret engedve a spontán ötletek kidolgozására.

Weil András

Többek között a The Qualitons, az Ivan and the Parazol és a Random Trip zenekarok billentyűseként az elmúlt években zenei producerként és hangmérnökként együtt dolgozott/dolgozik Sena Dagadu, az Ivan and the Parazol, a M3NSA és a Blahalouisiana zenekarokkal. Elektronikus zeneszerzőként pedig a Limelight projection mapping csapattal együttműködve gyakran nemzetközi fesztiválok vendége. Producerként olyan sajátos zenei és zenegyártási módszereket használ, amelyek egyszerre szakítanak a kultúrák és zenei stílusok képezte kategóriákkal és a könnyűzenei hangrögzítés általános szokásaival. Gondolkodásának középpontjában a zene keltette érzetek, hangulatok és energiák megértése állnak. Ezek megörökítésére pedig a modern, vintage, standard és nemkonvencionális eszközök közül válogat az adott zene szempontjainak leginkább megfelelő módon.

Füstös Bálint

A Margaret Island dalszerzője, gitárosa, jelenleg a negyedik lemezükön dolgoznak. Gitárosként igazi csapatjátékos, az foglalkoztatja leginkább, hogy megtalálja azt a szólamot, karaktert, hangszínt, ami az adott dalt leginkább építi. Kedvenc hangszere az akusztikus gitár, legtöbb dal kezdeménye akusztikus gitáron íródik. 2019-ben elnyerte az Év gitárosa - Petőfi Zenei Díjat, 2018-ban Junior Artisjus Díjban részesült a zenekar, Egyszer volt és III című lemezük Fonogram-díjas.

Szabó Benedek

A Galaxisok és a Zombie Girlfriend dalszerző-frontembere, a Bozo billentyűse és Cz. K. Sebő basszusgitárosa, 2020 márciusban pedig új EP-t jelentetett meg Forezla Pitok nevű ambient-projektjével is. Az elmúlt években megjárt mindenféle stúdiót, de kiadványainak jelentős részét - például a Galaxisok hatodik lemezét - otthon rögzítette és keverte.

Dzsúdló

Dzsúdló pop/trap előadó, aki önreflexív, szókimondó stílusán keresztül tör a hírnévre. A művésznév mögött meghúzódó Juhász Marci az elmúlt években többféle formáció élén feltűnt, majd 2019-ben új fejezetet indított a Dzsúdlón keresztül - első száma pár nap alatt több tízezres nézettséget ért el. Megjelenései egyre népszerűbbek, a „Lej” már több mint 10 millió megtekintésnél jár. 2020 tavaszán megjelent első nagylemeze több mint 700 ezer streamet ért el Spotify-on, és Magyarország egyik legtöbbet hallgatott előadója lett. 2020-ban elnyerte az MTV EMA díjat.

Sára Gergely

Költő, slammer, rapper. 2009 óta érdeklődik a szövegek iránt, Gege néven rapperként már több lemeze is megjelent. Legutóbbi albuma a lofi hiphop beatekkel és trap elemekkel teletűzdelt Út, melyben a korábbiakhoz képest egy merengősebb irányt képvisel. Következő nagylemeze a Universal gondozásában jelenik meg 2021 júniusában.

Vitáris Iván

Artisjus junior díjas dalszerző, énekes. Az Ivan & The Parazol budapesti rockzenekar alapító frontembere. Zenekarával világszerte turnéztak, Magyarországon pedig állandó szereplői a klub- és fesztivál életnek. Eddig 4 nagylemezt jelentettek meg, 2013-ban MTV EMA díjat, és számos Fonogram jelölést kaptak. A zene mellett formatervező mérnökként is tevékenykedik.

Krúbi

Horváth Krisztián, azaz Krúbi kétszeres Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, dalszövegíró. Kezdetben metál stílusban tevékenykedett, a Pregnant Whale Pain nevű zenekarban énekelt. Rap karrierjét 2017-ben kezdte, első publikus rap dala a Nehézlábérzés, amit több, mint 8 millióan láttak a YouTube-on. Két stúdióalbuma és egy középlemze jelent meg eddig az Universal Music kiadásában. Az összes hazai közepes- és nagyfesztiválon rendszeres fellépő. Zenéjében fontos az aktuálpolitikai, közéleti reflexió.

Lukács Peta

Lukács Peta a Bikini, a European Mantra és az Ocean Hills zenekarok gitárosa. Emellett a Kőbányai Zenei Stúdió tanára, dalszerző és hangmérnök. Többezer fellépéssel a háta mögött igazi “koncert-zenésznek” tartja magát, de gitárjátéka és szerzeményei rengeteg lemezen is hallhatóak. Szívéhez legközelebb a rock és a metál különböző stílusai állnak, de rengeteg műfajban dolgozik a jazztől a popzenén át a színházi munkákig.

Egyedi Péter

Dalszerző, gitáros, énekes, basszusgitáros, zenei rendező, fesztiválszervező, az underground zenei színtér aktív résztvevője. Jelenleg Mmamt néven jelentet meg lemezeket. 2007 óta az Óriást vezeti, a Rájátszás tagja, játszott az Isten Háta Mögöttben, az Annabarbiban és az Amber Smith-ben is. A Fishing on Orfű fesztivál kommunikációs vezetője. Zenei rendezőként az alábbi produkciókkal dolgozott együtt: Óriás, Rájátszás, Mmamt, Sorbonne Sexual, Beckek, Háy Come Beck, Long Story Short, Black Mongo.

Hujber Szabolcs

Hujber Szabolcs Artisjus-díjas dalszövegíró, többek között a 2020-as év slágerének, a Mostantólnak szövegírója. Írás közben fontosnak tartja a prozódia minél szervesebb megvalósulását, gyakran alkalmaz természeti képeket, amelyek a populáris szövegek költészethez való közeledését teszik lehetővé. Mindezek jellemzik például a Margaret Islandnek, Zsédának vagy a Magashegyi Undergroundnak írt szövegeit. A dalszövegeket tudományosan is vizsgálja, alkalmazott nyelvészetből PhD-fokozatot szerzett. 

Fodor Máriusz

14 éves kora óta foglalkozik zeneszerzéssel, hangszereléssel, 15 éve a reklámiparban tevékenykedik, mint alkalmazott zeneszerző. Több mint ezer reklámkampánynak írt már zenét, állandó partnerei között vannak a McDonalds, Coca-Cola, Erste, Borsodi, Pöttyös, Telekom, Vodafone, MOL, Spar és még sokan mások. Egy éve Kamau Makumival megalapították a Banana Records kiadót, ami a Universal Music Hungary égisze alatt keresi és gondozza a feltörekvő tehetségeket. Jelenleg egy saját elektronikus zenei projekten dolgozik, a Superflake-en, melynek első lemeze 2021-ben jelenik meg.

Jónás Vera

Fonogram- és Artisjus-díjas énekes-dalszerző. A Jónás Vera Experiment produkció volt ázsiai turnén, körbejárta a közép-kelet-európai régiót, miközben itthon többek között a Sziget, VOLT, Művészetek Völgye, Fishing on Orfű, Campus, Örvényeshegy Piknik, Woodstock az Ugaron fesztiválokra kapott meghívást. Vera nevét külföldön is egyre többen ismerik, miután fellépett a Eurosonic 2017-en, illetve a dél-koreai Zandari Festán. Az első lemez (GAME) megjelent Japánban is, ahol turnézott is 2015 tavaszán. Jónás Vera a London Centre of Contemporary Music Schoolban végzett 2012-ben. Beválogatták az Egyesült Államok Külügyminisztériuma által támogatott OneBeat programba, részt vett egy kéthetes workshopon Floridában, majd turnéztak az Egyesült Államok keleti partvidékén.

Czeglédi Szabolcs

Czeglédi Szabolcs 2019 óta az Akvárium Klub programigazgatója, 2017 óta a Bánkitó Fesztivál zenei programszervezője. Managerként a Galaxisokkal, a Middlemist Red-del és a Platon Karataev-vel dolgozik együtt. 2015-től a Szigetnél és 2017-től a Budapest Promoternél promoter representative-ként dolgozott együtt többek között a Foo Fighters-zel, az Arctic Monkeys-zal, Nick Cave-vel, az Arcade Fire-rel, vagy a Green Day-jel. Czeglédi Szabolcs a Run Over Dogs frontembereként turnézott Amerikában, Japánban és Európában az elmúlt 5 évben és a zenekarral 2021-ben jelentetett meg egy szokatlan, személyes hangvételű nagylemezt.

Bodrogi Bozán András

Bodrogi Bozán András újmédia szakember, digitális-zeneüzlet szakértő, videomarketing és tartalommenedzsment specialista. A digitális zenei éra kezdeteitől a gyakorlatban tanulta és tapasztalta meg az online és mobil zeneértékesítés, az új formátumok és a zenefogyasztás változásait. A Majdnem Híres Rocksuli oktatójaként a Digitális Zeneüzlet A-tól Z-ig évente elindított kurzusát vezeti. Jelenleg egy angol, a The state51 Conspiracy nevű zenei-tech, kiadó és terjesztőcég jogmenedzsment csapatát vezeti, továbbá mentorként vesz részt a JUMP – European Music Market Accelerator programban, ahol zeneipari start-up-ok fejlődését segíti tapasztalataival. Előadóként számtalan hazai és európai zeneipari konferencián, egyetemeken, és oktatási programokban ad elő, vesz részt.

Csorba Lóránt "Lóci"

Fonogram-díjas zeneszerző-előadó. A Nagy-Szín-Padot 2017-ben megnyerő Lóci játszik frontembere, a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan, a Rossz versek és a Seveled c. filmek zeneszerzője. Portugál- és filmelmélet szakon végzett bölcsész, egy szál gitáros előadóként kezdte zenei pályafutását, majd 2014-ben alapította meg saját együttesét Lóci játszik néven.

Kozma Kata

Kozma Kata Budapesten született Artijus Junior Díjas dalszerző-producer. Egyetemi tanulmányait a bostoni Berklee College of Music-on végezte jazz zongora szakon. Kata “You & I” c. dala az elektronikus zene egyik legismertebb alakjával Flux Pavilionnal 2020 szeptemberében jelent meg, ami az USA-ban, valamint Európa-szerte kimagaslóan pozitív kritikát kapott, és jelenleg közel 1.5 millió lejátszásnál tart Spotify-on. Katát a nemzetközi sajtóban korának egyik “legizgalmasabb dalszerzőjeként" említik.

Tóth Péter Benjámin

Dr. Tóth Péter Benjamin jogász és PR kommunikációs szakember, az ARTISJUS Üzleti Transzformációs Főosztályának igazgatója. Nevéhez fűződik az Artisjus 2010-ben megkezdődött kommunikációs stratégiája és annak végrehajtása. Rendszeresen tart előadásokat szerzői jogi témában mind jogász, mind művész hallgatóknak. A Dal+Szerző magazin és blog alapítója.

Faltay Csaba

Faltay Csaba zeneszerző, producer, hangmérnök, zenei szakértő. Olyan színpadi művek létrehozásában vett részt, mint Az ember tragédiája (2013), a Csók-Kiss (2013) vagy a Pán Péter (2007), továbbá olyan filmekhez írt zenét, mint a Szürke senkik (2016), a Swing (2014) vagy a Kontakt (2006). Több mint 60 reklámzene szerzője – olyan cégek, mint a Coca Cola, a Telenor, a Vodafone, a Kraft Foods, a McDonald’s, a Nestlé, a Procter and Gamble vagy a MasterCard használták fel a szerzeményeit. Zenei producerként többek közt a Kistehén, az Emil.Rulez és Rémember zenekarok lemezeiért, hangmérnökként a Zuboly és az Amber Smith lemezeiért felelt. Ezek mellett több tucat játék-, dokumentumfilm és TV film zenei szerkesztése és az azokban felhasznált zenék jogainak ügyintézése is a nevéhez fűződik.

Rólunk

Hiszünk a dalszerzőkben, és hisszük, hogy a dalszerzés sikeréhez nélkülözhetetlen, hogy a közép-európai régió tehetséges szerzőit összekössük egymással és a nagyvilággal. Ezért rendezzük meg 2021-ben negyedik alkalommal a DEX Songwriting Expót, ahol az alkotóknak lehetősége nyílik inspirálódni, új ismereteket szerezni és új kapcsolatokat teremteni. 

A jelenlegi járványügyi helyzetet mérlegelve, arra a döntésre jutottunk, hogy a kétnapos DEX Songwriting Expót 2 eseményre bontjuk, május 27-én online, szeptember 16-án pedig az eredeti terveknek megfelelően offline rendezzük meg.

A DEX online az elmúlt évek hagyományos eseményeihez hasonlóan számos lehetőséget kínál az alkotóknak inspirálódni, új ismereteket szerezni és új kapcsolatokat teremteni. Az általános, sokakat érintő témák mellett a programok konkrét, az alkotókat érintő szakmai kérdésekkel foglalkoznak. Szerintünk ott a helyed!

A DEX Dalszerző Expót az Artisjus szervezi

Célunk, hogy elősegítsük a szerzők tudatosabbá válását, lehetőséget teremtsünk a szakmai továbbfejlődésre, közösséget építsünk és segítsük a szakmai műhelyek és alkotó közösségek kialakulását. Az Artisjus számára fontos, hogy a dalszerzők minél tudatosabbak és sikeresebbek legyenek, hiszen így sok zenemű és szerző érdekeit tudjuk hatékonyan képviselni.

Kapcsolat

Általános kérdések, szervezet
expo@artisjus.com

Sajtó, PR
kommunikacio@artisjus.com

Program

9:00
9:30
10:00
10:30
11:00
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
9:00
9:30
10:00
10:30
11:00
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
nagyterem
09:00 – 09:15
Köszöntő
09:30 – 10:30
Középpontban a DAL – és hol a szerző? A dal gazdasági egyensúlyának helyreállítása
10:45 – 11:30
Realnöki vita – Alkotási és beatpolitikai eszmecsere
12:00 – 13:00
Biztos, hogy hangos lesz!
14:00 – 15:00
Abbey road vagy hálószoba?
16:00 – 16:45
Világok alkotása hangokból
étterem
15:15 – 16:15
Speed – mentoring
oktatóterem
10:00 – 11:30
Dalszerzés workshop Gerendás Danival
11:45 – 12:45
Listening Session Somogyvári Danival
13:30 – 14:30
Listening Session Egyedi Péterrel
15:00 – 16:30
Szavakba zárt energia – dalszövegelemző workshop
nagyterem étterem oktatóterem
nagyterem étterem oktatóterem

09:00

09:15

09:30

10:00

10:30

10:45

11:30

11:45

12:00

12:45

13:00

13:30

14:00

14:30

15:00

15:15

16:00

16:15

16:30

09:00 - 09:15

Köszöntő

09:30 - 10:30

Középpontban a DAL – és hol a szerző? A dal gazdasági egyensúlyának helyreállítása

10:00 - 11:30

Dalszerzés workshop Gerendás Danival

10:45 - 11:30

Realnöki vita – Alkotási és beatpolitikai eszmecsere

11:45 - 12:45

Listening Session Somogyvári Danival

12:00 - 13:00

Biztos, hogy hangos lesz!

13:30 - 14:30

Listening Session Egyedi Péterrel

14:00 - 15:00

Abbey road vagy hálószoba?

15:00 - 16:30

Szavakba zárt energia – dalszövegelemző workshop

15:15 - 16:15

Speed – mentoring

16:00 - 16:45

Világok alkotása hangokból

Videók

GYIK

Covid

A kétnapos DEX-et a járványhelyzetre tekintettel idén két eseményre bontjuk. Május 27-én online programokkal várunk, szeptember 16-án pedig személyesen tartjuk meg a DEX második napját a Muzikumban Budapesten. A megvásárolt jegyed mindkét eseményre érvényes. A májusi online esemény néhány programját ingyenesen, a Facebookon is közvetíteni fogjuk az érdeklődőknek

A hatályos jogszabályok értelmében a rendezvény területére a belépés érvényes védettségi igazolvánnyal lehetséges (elektronikus is), melyet a helyszíni regisztrációnál a belépéskor ellenőrzünk majd.

A nagyterem programjait élő stream formájában tesszük elérhetővé minden jegyvásárlónk számára, emelett utólag is visszanézhetőek lesznek a szeptember 16-ai előadások és workshopok, kivéve a két Listening Session. Az élő stream linkjét emailben küldjük el az esemény előtti napon, a rögzített felvételeket pedig a konferenciát követő hetekben. 

Mi gondoskodni fogunk a megfelelő távolságtartási és kézfertőtlenítési lehetőségekről a helyszínen, tőletek pedig azt szeretnénk kérni, hogy csak akkor gyertek, ha teljesen egészségesnek érzitek magatokat.

Amennyiben rendelkezel már belépőjeggyel, a vásárláskor megadott e-mail címedre küldünk értesítést a rendezvénnyel kapcsolatos fejleményekről. FIGYELEM - itt csak a belépőjegyekkel illetve a rendezvény megtartásával kapcsolatos információkat, változásokat kapod meg - a programokról, napi aktuálitásokat követheted facebook és instagram oldalunkon, illetve feliratkozhatsz a DEX hírlevélre is.

Jegyek

Ha nem vettél részt az online napon, de szeretnél jönni a szeptemberi alkalomra, úgyanúgy a 2 napos jeggyel tudsz csatlakozni, mi pedig hozzáférést biztosítunk a májusi programok felvételeihez.

Igen, amennyiben a jegyedet május 27. után vásároltad, kérheted a visszatérítést. Kérésedet az expo@artisjus.com e-mail címre küldd el nekünk legkésőbb szeptember 15-ig.

A jegyvásárlást visszaigazoló e-mailben küldjük el Neked az egyedi QR kódodat, melyet a helyszínen karszalagra váltunk.

A belépéshez az egyéni QR kódra lesz majd szükséged elektronikus vagy nyomtatott formában, melyet a Muzikum  főbejáratánál található DEX regisztrációs pultnál váltunk be karszalagra.

A regisztrációs pult nyitvatartása: szeptember 16. 8:30-16:00

Az összes* programra érvényes a karszalag.

* Egyes workshopokon való részvétel regisztrációhoz kötött, kérünk, hogy olvasd el a programleírásokat.

Programok

Egyes workshopokra igen, regisztrálni az alábbi programokhoz szükséges:

Listening Session Somogyvári Danival 
Listening Session Egyedi Péterrel 
Dalszerzés workshop Gerendás Danival – BETELT
Szavakba zárt energia – dalszövegelemző workshop Hujber Szabolccsal

Az összes online program visszanézhető jeggyel rendelkező résztvevők számára.

Egy előadás kivételével (Középpontban a DAL – és hol a szerző? A dal gazdasági egyensúlyának helyreállítása ) a programok magyar nyelven kerülnek megrendezésre.

Helyszín

A helyszín a Muzikum.

Cím: 1088 Budapest, Múzeum u. 7.

A Muzikum sajnos nem akadálymentesített. Amennyiben segítségre van szükséged, jelezd nekünk külön emailben.

A földszinten a regisztrációs pult mellett lesz a ruhatár, ahová beadhatod díjmentesen a kabátod és a táskád.

A gépkocsival érkezők az utcán, vagy a 100 méterre levő Pollack Mihály téri mélygarázsban parkolhatnak. A parkolás nyilvános és fizetős.

Helyszín

Muzikum
1088 Budapest, Múzeum utca 7.
Phone: +36 20 221 7767
Email: info@muzikum.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Csak a legfontosabb infókat küldjük, évente négyszer!