Rólunk

Hiszünk a dalszerzőkben, és hisszük, hogy a dalszerzés sikeréhez nélkülözhetetlen, hogy a közép-európai régió tehetséges szerzőit összekössük egymással és a nagyvilággal. Ezért rendezzük meg 2023-ban hatodik alkalommal a DEX Songwriting Expót, ahol az alkotóknak lehetősége nyílik inspirálódni, új ismereteket szerezni és új kapcsolatokat teremteni.

A DEX 2023-ban beköltözik az Artisjus falai közé, és változik a programstruktúra is, rendezvénysorozattá alakul az esemény: négy fókusztéma köré négy különálló alkalmat szervezünk tavasszal, újabb négyet pedig ősszel. A zeneszerzés, dalszövegírás, produceri munka, zeneipar & kollaboráció témájú mesterkurzusok (és az extra, jelentkezés-kiválasztás alapú exkluzív mentoring workshopok) az általános, sokakat érintő témák mellett konkrét, a szerzőket érintő szakmai és gyakorlati kérdésekkel foglalkoznak. Szerintünk ott a helyed!

A DEX Songwriting Expót az Artisjus szervezi

Célunk, hogy elősegítsük a szerzők tudatosabbá válását, lehetőséget teremtsünk a szakmai továbbfejlődésre, közösséget építsünk és segítsük a szakmai műhelyek és alkotó közösségek kialakulását. Az Artisjus számára fontos, hogy a dalszerzők minél tudatosabbak és sikeresebbek legyenek, hiszen így sok zenemű és szerző érdekeit tudjuk hatékonyan képviselni.

Kapcsolat

Általános kérdések, szervezet

expo@artisjus.com

Sajtó PR

kommunikacio@artisjus.com