Johnny K. Palmer (10.19.)

Maria Broberg (11.03)

Diaz (11.23.)

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Johnny K. Palmer (HU, AT)

március 2 @ 21:13

Johnny K. Palmer (HU)

A budapesti születésű, Ausztriában nevelkedett, de jamaikai és etióp gyökerekkel rendelkező Johnny K. Palmer igazi világpolgárnak mondható.

Johnny az elmúlt tíz évben a szórakoztatóiparban dolgozott énekes-dalszerzőként, előadóművészként pedig olyan nevekkel osztotta meg a színpadot, mint Delirious, T-Bone, Jermaine Jackson, Kevin Max vagy Kirk Franklin.

A nagyközönségnek az osztrák STARMANIA nevű tehetségkutatóban mutatkozott be először 2006-ban. Ez után dalszerzőként dolgozott az UniversalMusic, SonyMusic, M-Ton/WarnerMusic, GoldRecords és SchubertMusicPublishing kiadókkal, Magyarország toplistás előadóinak valamint olyan közkedvelt TV franchise döntőseinek volt társszerzője, mint az XFactor, RisingStar, theVoice vagy Megasztár. Szövegírója lett két olyan dalnak is, ami Magyarországot képviselte az Eurovíziós dalfesztiválon: “Wolf Kati – What About My Dreams” (2011) , “Bye Alex – One for me” (2013). 2011 óta minden évben legalább három dala került be a Eurovízió magyarországi előválogatójába. Eközben osztrák, svájci és német slágerlistás előadóknak és előadókkal szerzett dalokat.

A 2016-ban indult Holnap Tali című web- és tévésorozat főcímdalának társszerzője és zenei rendezője, emellett a sorozat alapján íródott 2017 novemberében debütáló “SUN CITY a Holnap Tali Musical” névre keresztelt színházi produkció zenei vezetője.

Zenei gyökerei a Gospel és Soul világából származnak, de néhány éve már a Pop, Rock és Musical műfajában is tevékenykedik.

“Hiszem, hogy a jó zene olyan dolog, ami magával ragadja és megmozgatja az embereket.”

Részletek

Dátum:
2024.03.02.
Időpont:
21:13

Szervező