Johnny K. Palmer (10.19.)

Maria Broberg (11.03)

Diaz (11.23.)

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Maria Broberg (SE): How to write a song for the Eurovision Song Contest? • Dalszerzés mesterkurzus

2023.11.03. @ 10:00 - 13:00

3 perces dalok. Tiszta és egyértelmű refrének, pozitív üzenet – nagyjából így lehet meghatározni az Eurovízió-kompatibilis dalok ismérveit. De valóban ezek lennének csak?
Több eurovíziós dal társszerzőjeként a svéd Maria Broberg korábbi munkái alapján lépésről lépésre bemutatja, mi kell a sikeres dalfellépéshez az Eurovízión.
November 3-án téged is vár Maria Euróvíziós-dalszerzés mesterkurzusa a Dalszerző Expón – a BUSH Konferencia programján belül!
Maria Broberg (SE) dalszerző, topliner és A&R. A közreműködésével készült dalok több mint 100 millió streamnél járnak – olyan előadóknak dolgozik, mint Hardwell, Ummet Ozcan, KAAZE vagy a Lost Kings. 2023-ban a lengyel és a moldáv versenyző dalában társszerző az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében, és további 8 dala indult az egyes nemzeti előválogatókon.
► EXKLUZÍV!
Limitált férőhelyes TOPLINING workshop Mariával! Ha kíváncsi vagy, hogyan írja Maria az Eurovíziós dalok fülbemászó dallamait, és szívesen eltanulnál tőle néhány gyakorlatot – jelentkezz Maria zártkörű mentoring workshopja! Maria az EDM- és popzene világából érkezik, de praktikái más műfajokban is megállják helyüket!
Küldd be dalodat (vagy annak demóját) műfaji megkötés nélkül az expo@artisjus.com címre október 29-ig. Tárgy: Application for Maria Broberg’s workshop
Fontos: A mentoring workshop exkluzív, limitált férőhelyes program, melynek résztvevőit az előadó választja ki a jelentkezők közül. A jelentkezőknek érvényes belépőjeggyel kell rendelkezniük a november 3-i DEX-re. A mentoring workshop a DEX előtti napon kerül megrendezésre az Artisjus épületében.
► PROGRAM:
November 2., Artisjus székház (1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.) – Toplining workshop Mariával | ZÁRTKÖRŰ – CSAK A KIVÁLASZTOTT JELENTKEZŐKNEK
November 3. DEX @ BUSH (Black Hall, 1075 Budapest, Kazinczy u. 21.)
10.00-10.30 DEX megnyitó előadás:
10:30-12:00 Maria Broberg mesterkurzusa
12:30-13:00 Q&A és kötetlen beszélgetés Mariával
A DEX-en soron kívül, időpontfoglalás nélkül keresheted az Artisjus szerzői kapcsolattartóit kérdéseiddel. Várunk Téged a BUSH helyszínén is!
A DEX-et az Artisjus szervezi. Célunk, hogy támogassuk az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségben – ahogy azt is, hogy a profik tanulhassanak profiktól.
► DEX @ BUSH KIEGÉSZÍTŐ JEGY:
A DEX-jegyvásárlók a BUSH többi programját kedvezményes kiegészítőjeggyel tudják látogatni. Jegyvásárlás a https://tixa.hu/bush2023 linken lehetséges; vedd fel velünk a kapcsolatot a kiegészítő jegyet aktiváló kuponkódért az expo@artisjus.com email címen!
(A kiegészítő jegy ára 8.000 HUF.)

Részletek

Dátum:
2023.11.03.
Időpont:
10:00 - 13:00

Szervező

Maria Broberg (SE)