Will Simms

Apey & the Pea

Dés László

Faltay Csaba

Hegyi György

Hidasi Barnabás

iamyank

Johnny K Palmer

Margaret Island

Molnár Ferenc Caramel

Pejtsik Péter

Szakos Krisztián

A helyszín

A jelenkor magyar zenei értékeinek együttes és összehangolt felmutatása – ez a Budapest Music Center fő célkitűzése. A 2013-ban megnyílt, 4000 négyzetméteres zenei központban a 300 fős koncertterem mellett helyet kapott a nívós Opus Jazz Club, a 100 ezer tételes zenei gyűjteménnyel rendelkező Magyar Zenei Információs Központ és Könyvtár, valamint a mára közel 250 klasszikus, kortárs és jazz albummal büszkélkedő BMC Records.

BMC

Budapest Music Center
1093 Budapest, Mátyás utca 8.
Telefonszám: +36 1 216 7894
Email: info@bmc.hu

Rólunk

Hiszünk a dalszerzőkben, és hisszük, hogy a dalszerzés sikeréhez nélkülözhetetlen, hogy a közép-európai régió tehetséges szerzőit összekössük egymással és a nagyvilággal. Ezért rendezzük meg 2019. február 18-19-én második alkalommal a Dalszerző Expót, ahol az alkotóknak lehetősége nyílik inspirálódni, új ismereteket szerezni és új kapcsolatokat teremteni. A látogatók még több program közül választhatnak, külföldi és magyar dalszerzők, zenei szakemberek műhelytitkaiba pillanthatnak be – például előadások, workshopok vagy egyéni tanácsadások keretében. 2019 februárjában két napra Budapest lesz a dalszerzés fővárosa. Szerintünk ott a helyed!

A Dalszerző Expót az Artisjus szervezi.

Célunk, hogy elősegítsük a szerzők tudatosabbá válását, lehetőséget teremtsünk a szakmai továbbfejlődésre, közösséget építsünk és segítsük a szakmai műhelyek és alkotó közösségek kialakulását. Az Artisjus számára fontos, hogy a dalszerzők minél tudatosabbak és sikeresebbek legyenek, hiszen így sok zenemű és szerző érdekeit tudjuk hatékonyan képviselni.

Elérhetőség

Általános kérdések, szervezés

Sajtó, kommunikáció
Jegyvásárlás