Johnny K. Palmer (10.19.)

Maria Broberg (11.03)

Diaz (11.23.)

Loading Events

« Összes Events

  • This event has passed.

Gergely Balla (HU): Weaving more densely… • Lyric-writing Masterclass

2023.10.12. @ 16:30 - 18:30

The language of this program is Hungarian.

Balla Gergely a Platon Karataev zenekar dalszövegírója. Szövegei – melyek több gimnáziumban is irodalom érettségi tétellé váltak – kortalan és időtlen kérdésekre keresik a válaszokat, a legszemélyesebben szeretnének beszélni a legegyetemesebbről.

DEX-es mesterkurzusának keretében több olyan írástechnikával találkozhatnak a résztvevők, amelyekkel a tudattalanhoz próbálnak meg hozzáférni, és mondandónkat a nyelv által szabott határokon belül a lehető legtömörebben kifejezni.

✍️ Hogyan lehet az írás aktusával módosult tudatállapotot elérni?
✍️ Hogyan lehet sűrűbbre szőni a nyelv szövetét?

Október 12-én 16 órától gyakorlati alapú, kreatív foglalkozással vár téged Balla Gergely és a DEX Songwriting Expo az Artisjus székházában.

► EXKLUZÍV! Mentoring workshop:
Haladó szövegíró vagy, de szívesen veszed az útmutatást – különösen a közös kreatív gondolkodás és a szakmai párbeszéd, személyes iránymutatás mentén? Van olyan dalszöveged, amelyet erősnek érzel, de mégis arra jutottál, hogy elakadtál és nem jött ki mindaz, amit el szerettél volna mondani?
Jelentkezz Gergő exkluzív mentoring workshopjára!
Küldd el dalszöveged az expo@artisjus.com címre október 8-ig, “Jelentkezés Balla Gergely mentoring workshopjára” tárggyal! Amennyiben Gergő úgy érzi, tud ezen az „elakadáson” segíteni, felkarolja a feladatot, és együtt keresitek meg ebből a kiutat.
Fontos: A mentoring workshop egy exkluzív, limitált férőhelyes program, melynek résztvevőit az előadó választja ki a jelentkezők közül. A jelentkezőknek érvényes belépőjeggyel kell rendelkezniük az október 12-i DEX-re. A mentoring workshop a DEX-szel azonos napon kerül megrendezésre.

► PROGRAM:
16:00-16:30 DEX megnyitó előadás – Sebestyén Áron: MI vs. mi – a Dalszerzők napi kísérlet tanulságai
16:30-18:00 Balla Gergely mesterkurzusa
18:00-18:30 Q&A és kötetlen beszélgetés Gergővel

A DEX-en soron kívül, időpontfoglalás nélkül keresheted az Artisjus szerzői kapcsolattartóit kérdéseiddel, ügyintéznivalóiddal.

A DEX-et az Artisjus szervezi. Célunk, hogy támogassuk az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségben – ahogy azt is, hogy a profik tanulhassanak profiktól.

Details

Date:
2023.10.12.
Time:
16:30 - 18:30

Organiser

Gergely Balla (HU)