Johnny K. Palmer (10.19.)

Maria Broberg (11.03)

Diaz (11.23.)

Loading Events

« Összes Events

  • This event has passed.

Johnny K. Palmer (HU-AT): Music in TV & film • Masterclass

2023.10.19. @ 16:30 - 18:30

This program will be in Hungarian. 

Johnny K. Palmer 20 éve a hazai zeneipar aktív szereplője, számtalan popzenei sláger társzerzője. A TV2 music supervisoraként olyan drámai TV sorozatok zenei rendezéséért felelős, mint a Mintaapák vagy a Doktor Balaton. Szívügye, hogy közelebb hozza, megismertesse egymással a zeneszerzőket és a tévés/filmes szakma képviselőit.
 
DEX-es mesterkurzusán bemutatja, milyen feladatai vannak egy tévésorozathoz felkért zeneszerzőnek, milyen kihívásokkal szembesül, hányféle verziónak kell készülnie egy-egy zenei témára, hogyan áll össze egy zenei (utó)munkacsapat, és miért kifejezetten fontos a kapcsolatépítés ebben a szakmában.
► EXKLUZÍV!
Tévés, filmes zeneszerzői karrierben gondolkozol? Ha mélyebb tudást szeretnél szerezni a témában, jelentkezz Johnny mentoring workshopjára!
Ehhez nem kell mást tenned, mint a kedvenc kétperces filmrészleted alá vágni a saját zenédet, majd elküldeni annak linkjét az expo@artisjus.com címre október 15-ig. A levél tárgya: “Jelentkezés Johnny K. Palmer mentoring workshopjára”
Fontos: A mentoring workshop egy exkluzív, limitált férőhelyes program, melynek résztvevőit az előadó választja ki a jelentkezők közül. A jelentkezőknek érvényes belépőjeggyel kell rendelkezniük az október 19-i DEX-re. A mentoring workshop a DEX-szel azonos napon kerül megrendezésre.
► PROGRAM:
16:00-16:30 DEX megnyitó előadás
16:30- 18:00 Johnny K. Palmer mesterkurzusa
18:00-18:30 Q&A és kötetlen beszélgetés Johnnyval
A DEX-en soron kívül, időpontfoglalás nélkül keresheted az Artisjus szerzői kapcsolattartóit kérdéseiddel, ügyintéznivalóiddal.
A DEX-et az Artisjus szervezi. Célunk, hogy támogassuk az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségben – ahogy azt is, hogy a profik tanulhassanak profiktól.

Details

Date:
2023.10.19.
Time:
16:30 - 18:30